Nostrabet: 500 000 лева джакпот за познавачи от Palms Bet

0

След като спортът се завърна и футболната сцена отново започна да привлича вниманието на спортните запалянковци, най-вероятно можем да предположим, че лятото ще бъде наситено както с достатъчно емоции, така и с много нови и атрактивни предложения от букмейкърите.

Възможностите за тази доза адреналин винаги могат да се допълнят с атрактивни печалби и точно по тази причина ще обърнем внимание на едно много специално предложение.

Палмс Бет търси всички футболно фенове и експерти в най-популярния спорт на планетата. Тяхното предложение се нарича Супер 15 Джакпот и е готово да предложи много поводи за радост и емоция. Ако си спомняте добрите стари фишове и тръпката да се пускат залози на този принцип, сега може да я получите, при това с много сериозни възможности за печалба.

Букмейкърът предлага 15 от най-атрактивните футболни срещи, които ще се проведат през уикенда. Всеки играч трябва да избере един от трите възможни изхода на срещата – 1 х 2. Часът, както и датата са отбелязани в електронния фиш, следователно няма нужда се правят допълнителни проверки. Какво обаче предлага Супер 15 Джакпот? При евентуално познаване на всичките 15 срещи, спортният фен получава наградата от 500 000 лв. Подозираме, че такива джакпоти не се срещат често в спортния свят.

Минималният залог за участие е 1 лев. Супер 15 Джакпот има фиксиран таймер и изборът трябва да се направи, преди да чуем първата съдийска свирка. Подозираме, че никой няма да остане очарован ако голямата победа се размине с един мач, но букмейкърът е подготвил и утешителни награди за тези случаи: при познати 14 мача, играчът получава награда от 10 000 лв., а при 13 футболни срещи печели 2000 лв.

Повече информация за това предложение можем да открием на https://nostrabet.com/palms-bet/ и също така да се запознаем с останалите атрактивни предложенията за летния спортен сезон.

Супер 15 Джакпот определено ще привлече спортните фенове, но още по-добрата новина е, че попълването на фиша няма да става с помощта на редица разбирачи и самопровъзгласени футболни гурута, които винаги се навъртаха в крепостта на букмейкърските пунктове. Онлайн платформата позволява изборът да бъде направен на спокойствие, а времевият интервал за проучвания е напълно достатъчен за изчистване на всички съмнения, освен това можем да отбележим и друга положителна промяна – край на пазенето на фишовете, те се записват в личния профил на всеки играч.

Избраните мачове също са достатъчно разнообразни, като това задължително ще превърне тази игра в сериозно предизвикателство. Можем да забележим футболни срещи от английското, испанското и дори словашкото първенство. Това означава, че всеки мач ще има огромно значение, особено след като крайният резултат е стъпка към сериозна печалба.

Обикновено фенове използват няколко стратегии и се застраховат за по-рисковите футболните срещи, към които имат съмнения. В тази игра всички стратегии са позволени, стига да са печеливши. Спортният футболен уикенд ще промени правилата на неделните дербита, а и трябва да бъдем честни – феновете отдавна търсеха точно такава възможност.

Интересен факт е, че подобни суми обикновено могат да се срещнат в покер турнирите, където най-добрите играчи премерват сили, а сега се оказва, че и футболът може да бъде точно толкова вълнуващ и доходоносен за играчите. Най-важното е, че срещите са избрани през уикенда, за да може всеки да подсили своята почивка с емоции и сериозна доза адреналин. Предложения като това дават едно ново и силно начало за летните дербита, при това от цяла Европа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Разрешиха отварянето на нощните заведения
Разрешиха отварянето на нощните заведения

Спирката до училище "Васил Левски"
Община Хасково осъдена да плати 2 777 лева на ухапан от куче

Затвори