Хасково празнува: Пиано бар даде старт на празниците

0
Divel

Музика, чаша почерпка и много настроение. Така започна празничната програма за Дните на Хасково. Тази вечер около фонтаните пред читалище “Заря” бе организиран пиано бар на открито.

Много хасковлии се стекоха в центъра, за да се насладят на прекрасната атмосфера. За доброто настроение на хората се погрижиха Vessy & Nick в компанията на DJ Djoto MC.

Старско

Сред официалните гости на събитието бяха и кметът на Община Хасково Станислав Дечев, зам.-кметът Динко Тенев, зам.-кметът Мария Вълчева и областният управител д-р Стефка Здравкова.

Утре програмата продължава. От 10 часа в парк “Кенана” ще се проведе Крос „Клокотница“- лекоатлетически крос за деца, посветен на 790 години от славната победа на Цар Иван Асен II при Клокотница. В деня на Съединението от 11:00 часа ще се проведе тържествен ритуал по поднасяне на венци и цветя, а след това програмата продължава на сцената на площад “Свобода”. Участие ще вземат Мажоретен състав при МЦ Хасково с ръководител Елена Попова, Духов оркестър Хасково, ДТА „Южняче“ с ръководител Галина Щерева и Народен оркестър при община Хасково с ръководител Димчо Йорданов.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Шоу със звук и светлина ще превърне „Топликос” в Малкия Царевец
Шоу със звук и светлина ще превърне „Топликос” в Малкия Царевец

ЕК предлага отваряне на границите в ЕС от следващата седмица
Комисията обявява действия за повишаване на сигурността и устойчивостта на доставките на суровини в Европа

Затвори