Харманлиец шофира дрогиран, още двама пренощуваха в ареста

0

Вчера следобед в Харманли на ул. „Ханска“, служители на реда спрели за проверка лек автомобил БМВ 325, управляван от криминално проявен 34-годишен мъж от града.

Старско

При извършена проверка на водача с техническо средство наркотест, същият отчел положителен резултат за употреба на „метаамфетамин“. Отказал кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

В Хасково на ул. „Единство“, униформени извършили проверка на 21-годишен мъж от града. В хода на проверката е установено, че същият държи в задния джоб на панталона си станиолова сгъвка, съдържаща бяло кристалообразно вещество с тегло 1 грам, за което заявил, че е „пико“ за лична употреба. Наркотичното вещество е предадено с протокол за доброволно предаване. Задържан за срок до 24 часа в РУ Хасково. По случая е образувана полицейска преписка.

До село Поляново е спрян за проверка лек автомобил Фиат Пунто, управляван от 71-годишен мъж от Хасково. В хода на извършваната проверка, при личен обиск на пътник в автомобила, а именно криминално проявен 22-годишен мъж от град Гълъбово, в десния джоб на панталона му е открито полиетиленово пликче, съдържащо бяло кристалообразно вещество около 1 грам, предадено с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана полицейска преписка. Задържан за срок до 24 часа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Гришо отстъпи от олимпийския шампион на Мастърса в Париж
Гришо победи френски ветеран във Вашингтон

Уникалната Ганиме Дьонмез представя в Хасково изложбата „Емоционално отражение“
Уникалната Ганиме Дьонмез представя в Хасково изложбата „Емоционално отражение“

Затвори