BG патент: Изнасяме СРС-та, вместо продукция

0
Divel

България е на път да се прослави с ново ноу хау – износ на СРС-та в медиите, вместо продукция на външния пазар.

Последният пример е запис на президента Румен Радев с любезното съдействие на Главния прокурор Иван Гешев. Това се случи някъде преди задържането на Васил Божков в Обединените арабски емирства и доста, след като Цветан Цветанов, като вътрешен министър, чете СРС-та с лекари в парламента. Това тутакси води до опорочаването им пред съда при разглеждане на дело, твърдят юристи.

Старско

Ако в качеството си на медия, която и да е тя, се сдобием със запис или други външни наблюдения по СРС-та, кофа мастило ще изпишем. Въпросите ще са – откъде сме взели тази информация.

Парен каша духа и вече знаем, сдобием ли се с парченце от специалните разузнавателни средства, ще казваме, че Гешев ни ги е дал или поне са ни ги предали от негово име.

Извън темата е нужно да отбележим добронамерено и следното – кметът на Хасково Станислав Дечев се извини. Стори го около Стратегията за управление на общинската собственост, без да му натяква отстрани: „Извини се, бе!”. Даже уволни и Директорът на дирекцията „Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост“ в местната администрация на Хасково Янко Петев.

Да се върнем към Гешев, той още нито е уволнил и подвел под отговорност свой подчинен за явни действия или бездействия по прикриване на малки, големи или още по-големи далавери.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ансамбъл "Хасково" с голямата награда от Етнофестивала
КНСБ организира юбилейния XX международен детски етнофестивал в Минерални бани

Петльовден е - 02022020
Петльовден е – 02022020

Затвори