Видеоклипът „Използвай гласа си“ надмина 190 милиона гледания

0

Краткият документален филм, който подчертава значението на гласуването и защитата на демокрацията, е гледан повече от 190 милиона пъти от публикуването му на 29 април.

Филмът е основен елемент от информационните действия на Парламента за европейските избори и включва свидетелства на възрастни граждани от различни държави от ЕС, които предават своите истории за демокрацията на следващите поколения и подчертават, че демокрацията и гласуването не могат да се приемат за даденост.

Можете да го гледате ТУК.

Освен 190-те милиона гледания в социалните медии, видео стрийминг платформите, свързана телевизия и мобилен дисплей, филмът в различните си формати за телевизия и социални медии досега е показан от повече от 63 телевизионни канала в 21 държави и ще продължи да бъде прожектиран от повече канали през следващите седмици.

С посланието „Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо теб.“, тази втора фаза на институционалната предизборна кампания подчертава значението на демокрацията.

По-конкретно, в централния видеоклип на кампанията се разглеждат по-подробно спорната история на много европейски държави и значението на защитата на ценностите и принципите на демокрацията.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Кметът на Хасково посрещна представителя на УНИЦЕФ за България
Кметът на Хасково посрещна представителя на УНИЦЕФ за България

Интерактивна сензорна азбука показа ДЦДУ в Димитровград
Интерактивна сензорна азбука показа ДЦДУ в Димитровград

Затвори