Silentbet: Изгодни коефициенти за еСпортове от Winbet

0

Електронните спортове печелят все повече внимание, а през последните месеци станахме свидетели на атрактивна колаборация между професионалните атлети електронните спортисти. Именно тази виртуална платформа се превърна в основна сцена и предложи вълнуващи битки.

Успяхме да видим професионални пилоти от най-различни моторни спортове да премерват сили с професионалисти от електронните дисциплини, забелязахме как футболисти от най-различни отбори се превърнаха в ментори и оставиха своя почерк за електронните атлети на FIFA.

Какво точно са електронните спортове и защо все повече букмейкъри обръщат внимание именно на тази платформа? За да отговорим на този въпрос, трябва да се върнем малко по-назад в зората на компютърните игри, около прохождането на високоскоростния интернет и връзката между играчите от цял свят.

С течение на времето се оказа, че часовете прекарани в игри като Counter-Strike и Star Craft, могат да се отплатят. Все повече компании започнаха да провеждат спортни турнири в търсенето на най-добрите си играчи.

Южна Корея се оказа една от страните, поставила началото на така наречените електронни спортове, а днес интересът на аудиторията е повече от впечатляващ. С други думи, електронните спортове са следващото вълнуващо предизвикателство, където интелектът, стратегията и рефлексът на един играч са от ключово значение за победата. Критиците биха заявили, че това не е спорт, защото няма физическо натоварване, но по същата логика трябва да отречем и шахът, където именно интелектът е водеща сила.

Експанзията на този вид забавление расте в геометрична прогресия и много скоро забелязахме как редица фирми започнаха да инвестират в играчи, да спонсорират събития и отбори и към това трябва да добавим турнирите, чийто награден фонд може да създава милионери. И докато в началото битките се водеха само на територията на няколко заглавия, днес разнообразието е значително осезаемо. Към популярните игри можем да добавим Rainbow Six, Dota 2, League of Legends и други.

Във всяко едно от тях ще забележим наличието на отбори и електронни атлети от цял свят, републикански първенства и дори локални турнири. Този интерес спечели вниманието и на букмейкърите, като с тяхна помощ почитателите вече могат да превърнат своите познания в приходи. В секцията на Winbet можем да открием актуалните електронни събития, да се наслаждаваме на пряко предаване на конкретна среща и дори да се възползваме от изкусителните коефициенти, които в този момент го превръщат в абсолютен лидер.

Букмейкърът отдавна демонстрира своя интерес към тази спортна дисциплина, а на https://silentbet.com/bg/winbet/ ще се запознаем с цялата гама възможности в портфолиото. Какво печелят феновете? В турнирите на Counter-Strike: GO и Rainbow Six можем да станем свидетели на сериозен и динамичен екшън, обвързан с разнообразни стратегии и отборна игра, където всяка грешка се наказва и може да коства победата.

Всеки рунд може да трае няколко минути, в които всеки един момент може да бъде съпътстван от обрати без еквивалент в реалния спорт. При стратегии като Dota 2 и League of Legends и Star Craft 2 ще трябва да следим развитието на играта от самото начало, наблюдавайки решенията на всеки играч и отбор, защото до края на играта именно те могат да наклонят везните в една или друга посока. Както във футбола се тренират най-различни положения и стратегии, така и в електронните спортове всяка минута е част от един много по-сложен план.

Не са и редки случаите, в които играчите трябва да променят действията си. Феновете вече са запознати с хегемоните във всяка дисциплина и точно по тази причина ще открием почитатели с желание да засилят удоволствието от тази дисциплина. Точно тук идват и букмейкърите, които се стремят да подобряват постоянно своите услуги и разбира с времето ще видим присъствието на нови електронни спортове. Не трябва да забравяме, че електронните и реалните дисциплини не са конкуренция, в своето ядро предлагат удоволствие за своите фенове.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Отпадна 14-дневната карантина за пристигащите у нас от 8 страни
Редица държави налагат карантина и ограничения за българите

Първите ученици се записаха в гимназиите след първо класиране
Първите ученици се записаха в гимназиите след първо класиране

Затвори