Предизборните обещания са като сезонните намаления

0

Витрини, на които стои само надпис “до – 50%”. Липсващи период на намалението и обхванатите от него групи стоки. С такива нарушения започват кампаниите за отстъпки на артикулите от есенно-зимните и по-стари колекции преди настъпването на пролетта. Това (ВИЖ ТУК) писа по-рано днес XNEWS с въпросителното зъглавие “Реални ли са пролетните намаления?”.

Веднага може да се направи аналогия, че пролетните, летните, есенните и зимните намаления наподобяват предизборните обещания. “Шефе, свършихме ли с промоцията, за да намаляме цените”, попитала продавачката, гласи този не вече толкова нов виц. Политическите “промоции”, които ни отправяха, отправят ни и ще ни отправят, засега не са ни оправили по правилния начин. И ако на цигарите има надписи с размер една трета от опаковката “Пушенето убива!”, какво и с какъв размер трябва да бъде написано на Народното събрание, на Министерски съвет и на други места? Това ще стане ясно след 2 април, когато обещаваните промоции ще са приключили до следващия предизборен цикъл.

Народе, внимавай с намаленията, за да не се окаже, че си цакан с топла бира и със студени кебапчета!

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
"Дрийм тим" спечели купа от "Български възход"
“Дрийм тим” спечели купа от “Български възход”

Рали шампионът Димитър Илиев подкрепи кандидатите за депутатите от Коалиция "ПП-ДБ"
Рали шампионът Димитър Илиев подкрепи кандидатите за депутатите от Коалиция “ПП-ДБ”

Затвори