Отново боричкания в БСП – Хасково

0
Divel

Със скандал е завършил Областният съвет на БСП, на който социалистите трябваше да наредят листата за предстоящите парламентарни избори, научи xnews.bg.

8 представители от общинската структура на БСП – Хасково, са напуснали под давление на общинския председател Камен Тодоров. Те не са били съгласни, че в тройката отново няма хасковлия.

Старско

Както писахме, водач на социалистите за 29 МИР-Хасково е областният лидер на новия коалиционен партньор АБВ в Пловдив Владимир Маринов, който бе одобрен от Националния съвет. Той не е присъствал.

Раздорите при червените дошли за второто място. Областният председател Емилия Масларова подкрепила за него Смиляна Нитова, но решението ще бъде взето от Националния съвет на партията.

За третото място в листата е избран Георги Илиев от Свиленград. Четвърти е Пламен Панев от Общинската организация в Димитровград.

От организацията в Харманли са оттеглили своите кандидатури и така листата на социалистите остава с отворен завършек.

Припомняме, че на последните парламентарни избори БСП показа едни от най-слабите си резултати в областта. Над 5 хиляди са подкрепили столетницата в община Хасково, а в областта близо 16 хиляди. Излъчен бе само един депутат – Велизар Енчев.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Наградиха победителите от "Южна пролет"
Наградиха победителите от “Южна пролет”

Пристигат първите дози от ваксината на AstraZeneca у нас
7 новозаразени с COVID-19, 585 си поставиха ваксини

Затвори