Мотокросът в Хасково с благотворителна кауза за Никол

0

Хасково бе домакин на Открития шампионат на България по мотокрос.

Състезанието се проведе на мотописта „Хасково“, която по думите на професионалистите в този спорт, е в отлично състояние и е готова да посрещне най-добрите състезатели не само от България и Балканите, а и от цяла Европа.

Народният представител Иван Минев, чиято лична кауза е превръщането на Хасково в столица на моторните спортове на Балканите, откри шампионата. Той призова публиката да почете с едноминутно мълчание паметта на загиналите при пътно-транспортни произшествия мотористи.

За пореден път представителите на мотоспорта призоваха за разумно и отговорно шофиране по пътищата на страната.

Шампионатът в Хасково е с благотворителна кауза. Участници и публика подкрепят 8-годишната Никол в тежката й битка. Дарения се събират на място и по банков път.

Над 130 състезатели от България, Гърция, Румъния и Турция са вече на мотописта „Хасково“. Надпреварата е във всички класове и възрастови групи. Домакинството на открития шампионат на България по мотокрос е поредното доказателство, че #ХасковоМоже да бъде столица на моторните спортове на Балканите. Организатори на шампионата са Община Хасково и мотокрос клуб „Тийм Масар“. Гости на спортната надпревара бяха още депутатът Делян Добрев, представители на мотоклубовете от цялата страна, представители на спортната общност от Гърция, Румъния и Турция, шампиони на България и легенди на мотокроса от близкото и далечно минало.

Шампионатът в Хасково е с благотворителна кауза. Участници и публика подкрепят 8-годишната Никол в тежката й битка с коварно заболяване. Дарения се събират на място и по банков път. 

Дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:  

ЦКБ АД

IBAN BG92CECB979010D3860400

Ирина Иванова Георгиева

BIC CECBBGSF

“Дарение за Никол”

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Парашутисти в Хасково срещу парашутизма в БСП и други (не)преходни истории
След последния валс на БСП в Хасково иде ли и лебедовата й песен?

Ученици от Езиковата в Димитровград ще бъдат евродепутати за ден
Ученици от Езиковата в Димитровград ще бъдат евродепутати за ден

Затвори