След последния валс на БСП в Хасково иде ли и лебедовата й песен?

0

На предсрочния парламентарен вот в Хасковска област БСП изигра последния си валс и за сефте не вкара депутат в региона. Заради това „грандиозно представяне“ на социалистите, не само тук, но и из цяла България, лидерката им Корнелия Нинова си подаде оставката.

Заради „невероятните резултати в Хасково“, вероятно, водачът на листата тук Атанас Зафиров зае временно мястото на Нинова до провеждането на избори за нов лидер през есента. Есента е символ за социалистите – малко преди настъпването й астрономически е дошъл 9 септември през 1944 г., а преди има и 23 септември 1923 г.

Среди от вътрешната опозиция твърдят, че Зафиров е сложен на това място, щото да породи носталгия по Нинова и през септември тя да се върне на лидерското място, подобно на яхналия бял кон маршал Жуков на парада на „Червения площад“.

Така или иначе, след последния валс на БСП в Хасково и други региони, резонно е да се попита дали да очакваме и лебедовата песен на социалистическата партия? С това й ръководство, по-скоро – да.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ученици от Езиковата в Димитровград ще бъдат евродепутати за ден
Ученици от Езиковата в Димитровград ще бъдат евродепутати за ден

Дивото зове с нови маратонски дисциплини(ВИДЕО)
Дивото зове с нови маратонски дисциплини(ВИДЕО)

Затвори