3-дневно кино приключение с първо издание в Хасково

0

Предизвикателство за всички филмови ентусиасти на възраст между 16 и 23 години предстои в Хасково- вълнуващо 3-дневно кино приключение в зала „Хасково“ от 5 до 7 юли, анонсират от общината.

„Предизвикателството“ е уникална възможност за всеки, който се интересува от света на киното, да покаже и развие своя талант. Участниците ще имат възможността да се включат в майсторски класове, водени от професионалисти в киноиндустрията. Не пропускайте възможността да се учите от най-добрите: Силвия Петкова (актриса), Георги Иванов (сценарист), Кристина Верославова (актриса), Николай Мутафчиев (продуцент, режисьор, актьор) и Николай Урумов (продуцент).

Майсторските класове ще обхванат различни сфери, като: кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство. След тях започва истинското предизвикателство- отборите ще имат за задача да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа. Темата на филма ще бъде изтеглена чрез жребий непосредствено след майсторските класове. Всеки отбор, успял да приключи снимачния процес навреме, ще има възможност да представи своя филм пред публика на официалната прожекция. Отборът победител, избран от менторите, ще спечели голямата награда от 1000 лв. и ще се състезава за националната награда.

3-дневно кино приключение с първо издание в Хасково

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд „Култура“, Община Хасково и Национален Филмов Център и за първи път се реализира в града, както и в още 13 населени места в страната.

Не пропускайте тази изключителна възможност да се учите от професионалисти и да предизвикате себе си, апелират организаторите. Повече информация и регистрация- ТУК
Телефон за контакти и още информация: 00359 885133848

От 5 до 7 юли в Хасково– предизвикайте таланта си и се учете от професионалистите!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
1 969 седмокласници се явяват на НВО по БЕЛ в Хасковска област (ВИДЕО)
1 969 седмокласници се явяват на НВО по БЕЛ в Хасковска област (ВИДЕО)

Опасно горещо до 38° в Хасковско
Опасно горещо до 38° в Хасковско

Затвори