Тео се прибира в Хасково, за да води тържествата в родния си град

0

Теодор Тодоров – Тео ще бъде водещ на кулминацията от тържествата по повод празника на град Хасково – 8 септември. Той ще се качи на сцената на КСК “Спартак” на 7 и 8, заедно с Кристо и Ева, както и Стефан Диомов, Тони Димитрова и група “Петте сезона”. 26-годнишният хасковлия за втора поред година е част от програмата, посветена на Рождество Богородично и очарова публиката с позитивното си присъствие на сцената, което го превърна и в най-предпочитания водещ в родната община.

В столицата, Теодор Тодоров – Тео е сред популярните и търсени имена на водещи на светски събития и конкурси за красота, като е водил най-големия моден форум – Sofia Fashion Week, вече 3 години, като в края на септември предстои поредното му издание, на което ще бъдат представени световни и родни брандове, под зоркото око на хасковлията. Срещи със световни величини и имена като Амон Карвър – от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват и новите проекти, по които работи Тео, който освен всичко се е снимал и в популярния тв-сериал “София – ден и нощ”. Успехите му не свършват тук, те продължават с конкурси като “Мис България – Свят”, “Мис Хасково’, “Мис Димитровград”, “Менхънт България”, “Lady Universe”, голям танцов фестивал в Хасково и още редица, които го превръщат в разпознаваемо лице. Говори се дори и за участието му в хитово тв-реалити предаване, което стартира през септември.

Много културни и спортни събития, както и концерти са предвидени в програмата за Празника на Хасково, като началото им е на 4 септември, а финала на 12.
Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Шести международен фестивал "Кулинарното наследство на Тракия"
Шести международен фестивал “Кулинарното наследство на Тракия”

Димитровград /ветерани/ - Национали/САЩ-1994/ 2:2, стадион Миньор 70 години Димитровград
Димитровград /ветерани/ – Национали/САЩ-1994/ 2:2, стадион Миньор 70 години Димитровград

Затвори