Тео отново водещ на седмицата на модата в София

0

Хасковлията Теодор Тодоров – Тео отново е в светлините на прожекторите като водещ на най-голямото модно събитие в страната – Sofia Fashion Week, което се провежда тази седмица в столичния хотел “Маринела”.

Чаровния брюнет е в компанията на ослепителната му партньорка Боряна Баташова и двамата приветстват гостите от сцената във всички вечери на модния форум. Световни гост дизайнери и най-добрите родни марки, показват колекциите си за есенно-зимния сезон пред погледите на родния елит и ВИП личности. Интересът към шоуто е огромен, а залата всяка вечер препълнена.

Теодор Тодоров – Тео е официалният водещ на седмицата на модата, която се провежда за седми път. Той е бил на сцената и в предишните издания, като затвърждава мнението, че е сред най-добрите, популярни и търсени имена в тази област в страната. Всяка вечер хасковлията е облечен с костюми на една от най-добрите марки – Десизо Монни, което дава завършек на блестящото му представяне.

Седмицата на модата продължава до петък, когато е гала вечерта с ексклузивни ревюта и шоу-спектакли, след което Тео продължава със следващите проекти и конкурси, на които сцени ще бъде.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Трима нови министри
Трима нови министри при кабинета “Борисов” 3

sesiq 290618 2 c3e20
Създават временна комисия, която ще следи Беливанов дали изпълнява решенията на ОбС

Затвори