Тео: Едно вдигане на ръка ме изведе на голямата сцена

0

1.Накратко да се представиш.

Аз съм Теодор Тодоров, за приятелите съм просто Тео. Занимавам се с това да водя и организирам различни събития. По скоро хората ме познават като водещ, като човек, който е с тях в най-важните им моменти. Било сватби или нещо друго и като водещ на едни от най-големите модни конкурси в страната.

2.Кое те провокира да станеш водещ на София Фешън Уик?

София Фешън Уик със сигурност е моето, буквално любимо модно събитие и това е една от любимите ми сцени. Предизвиква ме това, че на първото издание, което беше през 2015 година, аз не бях водещ, а бях просто гост. Когато отидох там много ми хареса самата зала, сцената и еуфорията. Както казва една колежка, то е като едно море, отгоре е спокойно и тихо, а отдолу има мъртво вълнение, което обира всичко това появило се на сцената. Това ме впечатли. Аз също така обичам много камери, светлини, прожектори, хора. В крайна сметка мащаба на това събитие беше това, което ме накара да отида и да искам. Впослествие, може би бях на точното време с точните хора по точния начин и стигнах до там, че вече 5 поредни издания съм водещ на едно от най-големите модни събития в България, а именно София Фешън Уик.

Кой забеляза таланта в теб?

Таланта в мен го забеляза един мой преподавател в училище “Васил Левски” в Хасково, което аз съм завършил. Това е моята класна ръководителка, госпожа Юлия Кръстева. Бях в 9-ти клас, това беше далечната 2007 година, когато някой трябваше да води коледното тържество в училище. Юлия Кръстева влезна в стаята и каза “Кой от моя клас ще се качи на тази сцена да го изводи?”. Тогава никой не вдигна ръка. Първият, който вдигна високо ръка на горе, бях аз. Тя каза: “Добре Теодор, отивай и го прави.” И аз винаги съм казвал, когато са ме питали, че едно вдигане на ръка ме доведе до голямата сцена.

3.Какво е славата за теб?

Славата е нещо, което съпътства моята работа и кариера. Аз съм човек като всички други хора. Даже не се възприемам за някой известен или популярен. Славата е нещо, което съпътства хората и което останалата маса от обществото ти лепнат като етикет в един момент.

4.Какви са подрастващите според теб тук и в столицата?

Тук нещата може би се случват малко по-бавно. Тоест минава някакво време от нещата, които се случват в София, за да могат да бъдат възприети като нормални в Хасково. Иначе младежите навсякъде са си младежи. Интересуват се от едни и същи неща, вълнуват се от едни и същи неща, радват се на едно и също и искам да кажа, че аз още се чувствам младеж. Те са просто едни готини млади хора, които се надявам да поемат щафетата в тази държава и да го направят качествено.

5.Искаш ли да се махнеш от България?

Честно казано, камъкът си тежи на мястото. Със сигурност не желая да напускам България. Тоест бих желал да напусна да ходя някъде на екскурзия, да разгледам, да опозная света, защото това е много хубаво нещо. Да работя и да се остановя някъде в чужбина още не ми влиза в плановете.

6.Какво искаш да постигнеш и каква мечта преследваш?

Сега замислям едно, в другата ми тематика не на водещ, а като човек, който се занимава с сватби. Замислял съм се да направя едно сватбено изложение в Хасково, в което хората на които им предстои да сключат брак, да могат да се запознаят с това какво всъщност е да направиш тази важна стъпка в своя живот. Цялата идея е да запознаем хората, които ще се женят какво представлява една сватба по отношение на украса, декорация, водене и на купон.
Това е едно от нещата, които смятам да направя през следващата 2019 година.

7.Намери ли своята половинка?

Честно казано не. Не съм я намерил, към настоящия момент, в процес на търсене съм. Ако има нещо фейсбук веднага ще издаде.

8.Твоето пожелание към хасковлии?

За всички хора, които са млади конкретно към тези в Хасково, всяка една мечта, която си поставят колкото и трудна да бъде тя – да не се отказват и всеки път, когато някой им каже “Това няма да стане, не го прави.” Да имат желанието и да го правят.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Времето днес: Слънчево и топло
Времето днес: Слънчево и топло

Волейбол
Откриха турнира по волейбол за купата на Димитровград

Затвори