Плюенето като традиционен български спорт

0
Divel

Плюенето на всяка цена и по всичко и всеки, който е с противоположно мнение у нас, се превърна в национален спорт.

Последното упражнение по темата е под личен пост на пиарка. Тя защити депутатката Даниела Дариткова. Под нейната позиция падна голямо плюнчене от нейни непознати и познати, също. Сякаш пиарите нямат право на лично мнение?

Старско

Подпукаха я жената и от социалистическата опозиция, без да обелят нещо по темата, че освен Дариткова, хората същата вечер освиркваха и националната им лидерка Корнелия Нинова. Самата Нинова се правеше на изненадана, защо така се отнасяли протестиращите, след като е в опозиция. Щото, вероятно, на недоволните им е отвратено и от позицията на опозицията.

Да се върнем на темата с плюенето и незачитането на мнението на другия, другата, другите. Лошо нещо е всеки да се мисли за прав, единствен и мъдър. Не намекваме за един общински съветник от Хасково, няма такова нещо. Нито за един близък на г-жа другарката Масларова местен сайт.

Ама и както се е почнало, скоро може да си открием и национално първенство по плюене. И без това си се превръща в масов спорт с все повече последователи. А от фейсбук да си прекръстят българската платформа на пубук, туйтър пък у нас да се казва плюйтър.

 

Автор: Развигор Разколников

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Курбан в чест на Св. преподобномъченица Параскева в село Свирачи
Курбан в чест на Св. преподобномъченица Параскева в село Свирачи

Тир с въглища пламна в движение
Тир с въглища пламна в движение

Затвори