Новото бижу в архитектурата на Хасково се казва “Милениум”

0

Съвсем скоро започна строежът на комплексна сграда “Милениум” със смесено предназначение. Тя попада в една от най-комуникативните точки на Хасково в близост до комплекс „Веспрем“, с лесен достъп до централната градска част.

Състои се от три секции, които включват 76 апартамента, с квадратура от 50 до 161,53 кв.м. Включва 64 подземни гаража, 10 покрити паркоместа на партерно ниво, 15 външни паркоместа, 67 складови помещения. Сградата е с елегантна архитектура, с отличителни детайли и стъклени парапети, а в строителството и довършителните работи ще бъдат вложени материали от най-висок клас.

Старско

Изключително подходящи жилища както за инвестиция (отдаване под наем), така и за живеене. Сградата ще разполага с асансьор, с луксозно завършени общи части.

Имотът ще се предава по БДС (на шпакловка и замазка), с блиндирана входна врата, изградени всички връзки и окабеляване, изолация, готови тераси.

“Милениум”съчетава висок клас, стил и елегантност. За повече информация относно предстояща сделка се обадете на телефонен номер 0899 111499.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Детски турнир по футбол, утре официално откриват "Младост"
Детски турнир по футбол, утре официално откриват “Младост”

Кризисен областен център за украинските бежанци в Хасково
Хуманитарната програма за настаняване на украински бежанци след 31 май ще бъде отворена и за хотелите

Затвори