Минерални бани участва на планинско изложение в Смолян

0

Община Минерални бани участва на Международното туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”, което ще се състои от 17 до 20 октомври в Смолян. Щандът на националния курорт е разположен в сградата на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов”, където са и всички останали участници.

Изложението за планински туризъм се провежда в средата на месец октомври, когато вече е приключил летния сезон. В него участват представители на местните и държавни власти, туроператори, хотелиери и техни сдружения, медии, членове на неправителствени организации в туристическия бранш от България, както и представители на туристическия бизнес от чужбина.

Целта на изложението е да се представи богатата палитра на туристическите продукти от планинските райони на страната, да се срещнат представители на бизнеса и специалисти от туристическия сектор, които в продължение на два дни получават информация за актуалното туристическо предлагане и могат да дискутират проблеми на туристическото развитие във формат „Кръгла маса”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Телефонна измама
Жена остави 1740 лв. на ало измамници

Набиха 19-годишен за 10 лева и телефон
Затвори