Корнелия Нинова подкрепи кандидатите на БСП за Хасково

0

Лидерът на БСП Корнелия Нинова гостува в Хасково и се срещна със симпатизанти, като подкрепи кандидатската листа за общински съветници на социалистите с № 1 и независимия кандидат за кмет Николай Ставрев с № 69.

„Единствената власт, която през последните няколко години удържаше държавността, беше близо до хората и се грижеше за тях е местната– кметовете и общинските съветници, заяви Нинова в Хасково. И увери: „Така ще бъде и през следващите 4 години. Това ще бъде най-трайната и сигурна власт през следващите 4 г. Затова трябва да я поверим в ръцете на отговорни и социално ориентирани хора, загрижени за общините и за населението им. Затова призоваваме да се подкрепят кандидатите на БСП в област Хасково, защото сме доказали какви хора сме!“

Лидерът на социалистите апелира още: „На 29 октомври трябва да променим модела ГЕРБ на задкулисие, договорки, обръчи от фирми. Има общини, които са абсолютни феодални владения и Хасково е такава. Има общини, които са частни – парите отиват за един кръг хора и никой не се интересува от народа!“.
Тя подкрепи и постигнатото в Хасково обединение на различни политически сили около кандидатурата на независимия кандидат за кмет Николай Ставрев:

„Хубаво е, че сте се обединили доста партии срещу модела ГЕРБ, защото той трудно се преодолява. Не се плашете и не си продавайте гласа!“

Корнелия Нинова подкрепи кандидатите на БСП за Хасково
На срещата присъства и Николай Ставрев, който заяви: „Всички заедно ще променим статуквото в Хасково и ще направим един модерен и нормален град за живеене, за нас и децата ни. Имаме реалните шансове да победим!“.

Водачът на листата за общински съветници на „БСП за България“ в Хасково Камен Тодоров припомни, че в отминалия мандат в местния парламент социалистите са били единствената опозиция на ГЕРБ, като сред успехите им посочи: отпадането по решение на съда на на високата такса смет, по-малко средства, платени от общината за горива, по-ниско поскъпване на питейната вода, стопанисването на двата големи паркинга в центъра от общината.

Тодоров увери, че ако имат кмет и мнозинство ще предложат 2 минимални заплати за родители с новородени, безплатен транспорт за най-възрастните, безплатни паркоместа и по едно място във всеки отдел на общината за хора в неравностойно положение. Той посочи, че местният бизнес също заслужава подкрепа – 10% по-ниски данъци и такси при 10 наети под 30-годишна възраст. Тодоров се обяви и за повече средства за култура, като субсидията на театъра от 70 000 лв. да бъде удвоена, да има представления и по селата, а семейства с деца до 18 г. да получават културни ваучери, например по 70 лв.

„Това е битка за нашето бъдеще и в Хасково ние няма да се изплашим и да се предадем, ще продължим да отстояваме местни политики, насочени към хората, защото трябва да им върнем общината“, заяви още Камен Тодоров.

За общинските съветници на „БСП за България“ и кандидатите за кметове на кметства- с № 1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
1900 преподаватели подготвят бъдещи учители
1900 преподаватели подготвят бъдещи учители

Диана Овчарова: С номер 7 продължаваме напред за развитието на Ивайловград(ВИДЕО)
Диана Овчарова: С номер 7 продължаваме напред за развитието на Ивайловград(ВИДЕО)

Затвори