Хасково се събуди и поиска оставка на управляващите (ВИДЕО)

0
Divel

Хасково се включи в протестите срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев. Тази вечер около 500 хасковлии се събраха на площад “Свобода”, под прозорците на областна администрация и изразиха недоволството си. Те поискаха оставката на Кабинета Борисов 3 и на главния прокурор Иван Гешев. Недоволството започна в 19 часа. То се организира от Движение “Да, България” и под мотото: “Хасково се събужда!”.

От трибуната бе заявено, че протестът не е политически. Въпреки това обаче сред дошлите да изразят своето недоволство имаше и ключови политически фигури – представители на “БСП за България”, политическа партия “Възраждане”, общински съветници от местни партии и коалиции и граждани. Присъствието на управляващите липсваше.

Старско

Хората сакнадираха: “Оставка! Оставка и затвор, Борисов позор!”

“Ние сме за оставката на Бойко Борисов. Не трябва да позволяваме да ни лъжат, както бойко ни излига преди 10 години. Искаме да изгори мафията от България. Ние сме срещу мафията, цялата гилдия на премиера Бойко Борисов, всички мутри и да изгоним тези мърши. Султанът Бойко Борисов в затвора”, това заявиха пред нашият екип протестиращите хасковлии.

“Днес е ден да се обединяваме. Промяната ще стане много трудно, тя няма да стане за ден или за един миг, тя ще е дълга, а за да стане, трябват усилията на целия български напод. Време е хората да разберат, че трябва да се разграничат от всички парламентарни партии, те са бич за народа ни. Задължително машинно гласуване, като това е единствения начин да се ограничи манипулативният вот.” Това заяви председателят на ПП “Възраждане” в Хасково. Той определи главният прокурор Иван Гешев като “машата на мафията”. “Този човек работи за интересите на диктатора Бойко Борисов”, заяви още той.

Утре вечер отново на площад “Свобода”, протестът продължава, обявиха организаторите.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Старско
Старско

Разследват смъртта на мъж в село Мандра
Разследват смъртта на мъж в село Мандра

Затвори