Gazzetta dello Sport хвали хасковлията Стамен Белчев

0
Divel

Едно от най-престижните италиански издания La Gazzetta dello Sport обърна специално внимание на всеки един от съперниците на Рома в груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, един от тях е българският ЦСКА. Компания им правят Йънг Бойс от Швейцария и ЧФР Клуж от Румъния.

Изданието обръща внимание на старши треньора Стамен Белчев и 3-ма футболисти на “армейците”. Стефано Белтраме, който е бил в Ювентус, Юнус Санкаре бившият играч на ПСЖ и Томи Юрич.

Старско

La Gazzetta dello Sport прави огромен комплимент на хасковлията Белчев и го определя като един от най-добрите наставници в своята родина. Също така припомня, че 51-годишният специалист кара своя втори период на “Българска армия”.

ЦСКА започва участието си в груповата фаза с домакинство на ЧФР Клуж на 22 октомври. Следва на хартия най-тежкия мач – гостуване на Рома на 29 октомври. Следващите мачове са съответно гостуване на Йънг Бойс (5 ноември), домакинство срещу Йънг Бойс (26 ноември), гостуване на ЧФР Клуж (3 декември) и домакинство срещу Рома (10 декември).

В края на статията си италианското издание отново пише “Стамен Белчев – един от най-добрите български треньори”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хвърлен камък спря влак и рани машинист
Хвърлен камък спря влак и рани машинист

Димитровград победи Извор за аматьорската купа
Димитровград победи Извор за аматьорската купа

Затвори