Две учителки от Хасково с награди в Националната класация за дигитални блог решения

0

Диана Тенева, преподавател по английски едик в СУ “Св. Паисий Хилендарски” в Хасково, стана двукратен победител в Национална класация за дигитални учителски блог решения. Тя получи награда “Идентичност в образователните практики” за професионалния ѝ блог като преподавател по английски език „My classroom in a flash” по време на Третата Национална конференция с международно участие “SMART STEM Образование и иновации”, която се провежда от 13.04. до 15.04.2023 г. в Интер Експо център – гр. София.

Конференцията бе открита с видео обръщение от Европейския комисар за иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж – Мария Габриел.

Ето и имената на останалите победители по категории в Третата национална класация дигитални учителски блог решения 2023 в тазгодишната надпревара. Те получиха своите НАГРАДИ на 13-ти Април 2023 г. по време на 3-та Национална конференция SMART STEM Образование и иновации.

Победител в категорията „Учителят личност“ с 691 гласа е г-жа Таня Манолова от ОУ ”Христо Смирненски” гр. Хасково.

Победител в категорията „Общност, култура и символи“ с 597 гласа е г-жа Теодора Нончева от ПГКНМА “Проф. Минко Балкански” гр. Стара Загора.

Победител в категорията „Модерна педагогика и дигитализация“ с 348 гласа е г-жа Заприна Глушкова от Средно училище “Никола Вапцаров” гр. Хаджидимово.

Победител в категорията „Идентичност в образователните практики“ с 244 гласа е г-жа Диана Тенева от СУ “Св. Паисий Хилендарски” гр. Хасково.

Победител в категорията „Хоризонт в образованието“ с 109 гласа е г-н Добрин Пелтеков от ОУ “Св. Патриарх Евтимий” гр. Велико Търново.

“Миналогодишната ми награда бе в категорията „Хоризонт в образованието“ за училищния блог „Моят Паисий“ /https://mypaissiy.blogspot.com/, чийто администратор съм”, каза Диана Тенева. “Изказвам огромна благодарност към EduTechFlag.eu и доц. Милена Крумова. Благодаря за подкрепата на всички мои колеги и ученици от СУ “Св. Паисий Хилендарски” – гр. Хасково! Заедно можем повече!И най-накрая, но на първо място в моето сърце, благодаря на Givko, Angelina и Rossen за безусловната ежедневна любов и подкрепа”, написа Диана Тенева в своя фейсбук профил.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасковлията Георги Пеев стана световен шампион на 100 м бруст
Хасковлията Георги Пеев стана световен шампион на 100 м бруст

Втори учител от Езиковата с COVID-19, 54 са новите случаи в Хасковско
Езиковата гимназия с Дни на кариерното ориентиране

Затвори