Дивото зове за втори път в Маджарово с изненади и подаръци за децата

0

Този уикенд (15 и 16 юни) меандрите на река Арда край Маджарово ще бъдат сцена на ентусиасти, които да премерят силите си в планински условия. За втора поредна година ще стартира надпреварата по планинско колоездене и бягане.

Организаторът Николай Михайлов е срещнал истински съмишленик в лицето на кмета на община Маджарово Ерджан Юсуф, който от своя страна подкрепя инициативата “Дивото зове” и вече тя се превръща в традиция.

В събота от 17 часа е най-голямото съзтезание за деца с много подаръци.

В неделя сутринта са големите маратони за възрастни в три дисциплини и планинско колоездене в две дисциплини. Тази година са се записали със 150 човека повече спрямо миналата, когато бяха 400.

Огранизаторите очакват 150-200 деца да се включат в надпреварата.

Всяко дете ще се състезава безплатно със стартов номер, ще получи медал, застраховка от Генерална агенция Стара Загора – застрахователен агент Generali, бургер от Дивата Ферма, вода от AQUA BELLA, тениска Дивото зове от https://www.arkusmilk.com/, сладолед от Сладки изкушения & Занаятчийски сладолед “Елина” – гр. Дряново и подарък от VELOMASTERS.BG !

Не е необходима регистрация, но за колоездачите носенето на каска е задължително!

Състезанията започват в 17:00 ч., а стартови номера ще се раздават час по-рано!

Елате на щуро забавление, а за тези, които имат желание, организаторите обявяват специалната ОТКРИТА СЦЕНА за самородни таланти на Дивото зове!

Независимо дали си малък или голям, ако можеш да пееш, свириш, танцуваш, рецитираш, правиш фокуси, разказваш вицове или просто искаш да се изявиш, сцената е твоя! Веселбата за малки и големи ще започне пред общината веднага след награждаването.

В неделя ще участват в томбола за спечелване на два чисто нови велосипеда, предоставени от VELOMASTERS.BG!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
И в новия Общински съвет „Възраждане“ ще продължи да се бори само за интересите на хората в община Хасково
И в новия Общински съвет „Възраждане“ ще продължи да се бори само за интересите на хората в община Хасково

Ученици от Езиковата гостуваха във ВиК-Хасково
Ученици от Езиковата гостуваха във ВиК-Хасково

Затвори