Дебат на фалшиво живо

0

Денонощие ни дели от края на поредната лудост, наречена избори.

Днес обаче е ден за размисъл, а на избирателят му е едно балотажно. Такова му е, след като гледа фалшиво на живо един дебат, по една кабеларка, в един областен град. Та, фалшиво е, щото живият дебат, оказа се, бил пуснат на запис. А “многомилионните” зрители на кабеларката дори се надявали и тях да ги пускат по телефона с въпроси на живо към кандидатите.

След такова “живо”, уважаеми участници в дебати, се губи електорат, същото важи и за зрителската маса на кабеларката – и тя ще се изгуби. Само Сведалина е live, ако искате да знаете.

Фалшиво или не, живо българският избирател се интересува ще ли се разпадне “сглобката” след местния вот. Начи, местните избори са способни да предизвикат нови парламентарни.

Раозковничето е кметският стол на растящата ни, но не старееща столица – София. Като погледнем какво става и в Разград, бая си заприличва на приставане между Корнелия и Бойко, сякаш са се хванали в последния валс на демокрацията.

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Села останаха без ток след бурята
Села останаха без ток след бурята

Ролята на водата за здравето на детските зъбки
Ролята на водата за здравето на детските зъбки

Затвори