Ансамбъл “Хасково” с голямата награда от Етнофестивала

0

Представителният фолклорен танцов ансамбъл „Хасково” е големият победител от 19-ят международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа!”.Председателят на КНСБ Пламен Димитров закри етнофестивала с обещанието, че следващият двадесети поред ще бъде още по-мащабен и пъстър.

Наградите на участниците връчиха министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, председателят на Благотворителен фонд „Д-р Желязко Христов” Пламен Димитров и кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер. Сигурен съм, че всеки един от вас ще си тръгне оттук като победител, като спечелил нещо, ако не награда – то със сигурност приятели. Сигурен съм, че през тези два дни националният курорт Минерални бани беше детската културна столица на Балканите, каза министър Бисер Петков. Той честити празника на всички деца и пожела на организаторите да продължават напред с тази великолепна традиция.

Най-много награди спечелиха танцьорите от Общински център за танцово изкуство „Галаксико”, Димитровград. Изключително добре се представиха и домакините от Минерални бани, които получиха четири от наградите в различните категории. Пълният списък с наградените можете да видите малко по-късно днес на сайта на община Минерални бани.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Буря вилня в Хасково (ВИДЕО)
Буря вилня в Хасково (ВИДЕО)

Мадрид почервеня от фенове на Мърсисайдци/ВИДЕО/
Мадрид почервеня от фенове на Мърсисайдци/ВИДЕО/

Затвори