Ако не вярваш – не вярвай, но поне пази хората, около себе си…

0
Divel

Използвам повода, че градът ни не бе подминат от ковид, за да се ОБЪРНА, към всички мои съграждани…

В края на изминалата седмица бе отчетен и първият, за съжаление, случай на починала жена, от община Ивайловград, съпругът на която е диагностициран с COVID и приет за лечение в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково. Още един наш съгражданин, на 31 г., с положителен тест, е поставен на амбулаторно лечение. Искрено им желая бързо оздравяване…

Старско

Никога и никого не съм задължавала да вярва, има ли или не COVID.
Не съм и медицинско лице, за да коментирам колко голям е рискът…, но съм кмет на града ни и не мога да приема с безразличие информацията, която ми се подава от наши съграждани, че се обслужват болни лица, без предпазни средства, че с автобус, знаейки, че си носител на вируса, се прибираш в родния си град, подлагайки на риск всички останали пътуващи…

Ако не вярвате – не вярвайте /за себе си, всеки има право да преценя, да мисли и да прави каквото си иска/, но когато става въпрос за здравето на хората, около Вас – отправям личен апел за отговорно отношение!

Не ми е безразлично случващото се!

Екипи на Община и Полиция ще продължат да извършват своите проверки и да съставят актове на нарушителите!

Разпоредила съм да започне поредната дезинфекция, пред обществени сгради, търговски обекти и спирки, в Ивайловград. Бъдете здрави и отговорни!

Нека да ни има!
В малкото ни градче….
Без паника и излишно напрежение, но с отговорност и самодисциплина. Да не се отнасяме безотговорно към собственото си здраве, това на близките си и на околните.

 

Кмет на община Ивайловград, Диана Овчарова

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Извор мушна 4 гола на Атлетик
Извор мушна 4 гола на Атлетик

Духът на Древен Рим се пренесе в градината на музея
Духът на Древен Рим се пренесе в градината на музея

Затвори