6 нови случая на COVID-19, 4-ма излекувани

0
Divel

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани шест нови положителни случая на коронавирусна инфекция. Четирима са излекувани.

Положителни са четири жени, медицински персонал от МБАЛ Свиленград – медицинска сестра на 46 години, и три жени обслужващ персонал на 59 г., 57 г. и 55 г. През днешния ден на лечебното заведение ще бъде връчено предписание за извършване на дезинфекция от лицензирана фирма. Епидемиологичното проучване продължава.

Старско

Положителни са – жена на 57 г. от община Хасково, на амбулаторно лечение и мъж на 24 г., настанен в „Специален дом за временно настаняване на чужденци – Любимец“. Мъжът е отделен в самостоятелно помещение, контактните му лица са установени, а от РЗИ-Хасково са връчили предписание на Центъра за извършване на дезинфекциране от лицензирана фирма.

Напълно излекувани са – три жени от община Хасково на 79 г., 57 г. и 75 г. и жена на 57 от община Ивайловград. От инфекциозно отделение с първи отрицателен резултат предстои да бъде изписан мъж на 81 г. от община Хасково.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 203.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Празник
135 години от Съединението на България

Община Хасково
Патронажната грижа продължава в община Хасково

Затвори