Жилищен комплекс като 5-звезден хотел вдига ER GROUP 777

0
Divel

Първа копка на най-новия проект ROYAL RESIDENCE 3 направи фамилната фирма ER GROUP 777. Той е част от затворен жилищен комплекс, разположен в атрактивния район на Хасково – центъра на ж.к.”Бадема”.

ROYAL RESIDENCE 3 се отличава с уникална аристократична архитектура и ще бъде без аналог на имотния пазар като покрива най-високите жилищни стандарти. Един истински шедьовър на лукса и архитектурата.

Старско

Комплексът се разполага на разгърната площ от 9 000 кв.метра. Състои се от 9 етажа, 7 от които жилищни. Ще разполага с 67 апартамента с квадратура от 80 до 290 кв.м. и подземни и надземни паркоместа и гаражи. С изцяло южно изложение за постигане на оптимална слънчевост на жилищата.

ROYAL RESIDENCE 3 ще отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Строителство е без компромиси, с качествени материали, отговарящи на всички европейски изисквания. Изпълнители на проекта са фирмите “Ата-строй” ЕООД и “Сервис Инвест” ЕООД.

Комплексът ще предлага всичко онова, от което има нужда едно съвременно семейство – сигурност, просторен вътрешен двор, с изградени детски и фитнес площадки и зони за релакс, потопени в богато озеленени площи. Красив, разгърнат парк ще радва живущите.

Атрактивни цени, без посредник, възможност за отстъпки при покупка на зелено и плащане на 100 % от сумата!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Изстреляха 5 куршума по къщата на бивш кмет
Изстреляха 5 куршума по къщата на бивш кмет

Важни победи за ВМРО
Важни победи за ВМРО

Затвори