Затвориха димитровградския пазар заради COVID-19

0
Divel

Временно се преустановява работата на Неделен пазар и Автомобилен пазар в Димитровград, съобщиха от общината. Решението е взето на заседанието на Общинския оперативен щаб във връзка със регистрираните случай на COVID-19 на територията на територията на страната.

В Димитровград също се преустановени посещенията на културни мероприятия, в това число театри и кина, спортните събития да се провеждат без публика,забранява се провеждането на всякакви масови мероприятия, в които участват деца, препоръчително е ограничаване на частните мероприятия с масов характер на открито и на закрито.

Старско

Засилва се санитарния филтър и достъпа в част от социалните услуги като Центровете за работа с пълнолетни лица с увреждания, деца и младежи с увреждания и други социални услуги, преустановява се дейността на клубовете на хората от третата възраст и читалища, препоръчва се дезинфекция на градския транспорт, автогара, ЖП-гара и таксиметровите автомобили.

Ще бъде извършвана дезинфекция във всички общински обществени сгради и центровете за работа с гражданите. От тази сутрин е засилен мониторингът на входа на детските градини с инфрачервени безконтактни термометри.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дезинфекцираха тролеите срещу коронавируса
Дезинфекцираха тролеите срещу коронавируса (ВИДЕО)

Изследват трима души за коронавирус в Хасково
Изследват трима души за коронавирус в Хасково

Затвори