Засилен интерес при посещението на Бербатов в Хасково (ВИДЕО)

0

Повече от 20 представители на футболната общественост посрещнаха Димитър Бербатов и Стилиян Петров в Хасково.

Преди срещата Димитър Бербатов заяви: “Тук сме, за да направим среща с представителите на футболните клубове от града и региона. За трети път правим обиколка из цялата страна и представяме своята програма за управление на българския футбол. Надяваме се на прозрачен конгрес, но се подготвяме и за по-негативен сценарий. Важно е да бъде организиран и да се проведе по правилен начин, а вие журналистите да бъдете допуснати вътре и да отразявате всичко случващо се от началото до края.

Не е вярно твърдението на моите опоненти, че нямам управленски опит. Ръководя финансите си, фондацията си, екипът от хора, който ръководя вече трета година, следователно опита го има. Футболът е администрация и бизнес продукт, но той е и една игра. Трябва да можеш да водиш с личен пример. Президентът на БФС трябва да вдъхновява децата. На първо място в нашата програма е развитието на детско-юношеския футбол”.

Стилиян Петров подкрепи думите на своя приятел и сподели: “Не мисля, че футболните клубове се страхуват. Напротив – дори са още по-заинтересовани. Времената на репресия са отминали. Клубовете искат да са смели, да работят за децата, да се развиват и да вървят напред. В България могат да бъдат създавани таланти, да се гради инфраструктура и можем отново да върнем футболната култура. Всеки ден в медиите излизат нови кандидати за президент на БФС, но не виждаме никой да прави това, което правим ние – обиколка из страната и среща с футболните хора”.

Екипът на Бербатов има намерение да се срещне с кмета на града Станислав Дечев, като бе посрещнат от областния управител Гинка Райчева в парк хотела на Кенана.

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ремонтират три училищни площадки за близо 500 бона
Община Димитровград спечели два проекта за изграждане на спортна инфраструктура

Десетки се преклониха пред делото на Васил Левски в Димитровград
Десетки се преклониха пред делото на Васил Левски в Димитровград

Затвори