Защо в ГДБОП и БФС ходят с различен цвят обувка на всеки крак?

0
Divel

Докато главният прокурор на Република България Иван Гешев се поти да обяснява как приоритет на полицията е да бори конвенционалната престъпност, от ГДБОП дадоха пореден пример що е то „ювелирна“ акция. Щурмовият отряд не за първи път изкърти грешната порта.

„Ние поне стигнахме до нечия врата!“ Така се обърнали от антимафиоти към националите ни по футбол след поредната им безвкусна загуба, твърди вече фолклорът ни.

Старско

Говори се дори, че шефове на МВР и БФС били привикани пред Съвета за национална сигурност, за да обяснят докога ще траят недъзите по грешната gps координация в БОП и частност в българския футбол.

Направило впечатление, че висш началник от вътрешното министерство и също толкова висш служител от футболната ни централа били с различни цветове обувки – с по една черна и по една кафява обувка, всеки от тях.

„Господа, идете си до вкъщи и си наденете обувки от един и същ цвят“, препоръчали им наблюдателни от охраната. „Вече ходихме. И там обувките ни са по една черна и една кафява“, гласял отговорът, който обяснява всичко, което се случва в държавата.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Пламен Камбуров грабна първото място на писта "Хасково"
Пламен Камбуров грабна първото място на писта “Хасково”

Сеат блъсна дете на Кенана
Сеат блъсна дете на Кенана

Затвори