Започват номинациите за ученик, учител и културен деятел на годината

0

Започва приемането на предложения за номинации за присъждане на отличията „За заслуги към образованието и културно дело“ в Община Хасково през 2023 г. за постижения в системата на образованието и системата на културата през предходната година. Аргументираните предложения, придружени с документи /награди, грамоти, отличия, препоръки, анкети, независими оценки и други/ се приемат в деловодството на Община Хасково и на ел. поща: y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg  в срок до 27.03.2023 г.

Предложенията следва да са изготвени:

  • за учителите – от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети;
  • за културните деятели – от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.
  • „Ученик на годината“ в системата на училищното образование в Община Хасково се присъжда на ученици с високи постижения в областта на науката, изкуствата и спорта за периода от месец май на предходната година до момента на номинацията. Номинациите във връзка със Статут на наградата „Ученик на годината“ се изготвят от училищните директори след решение на педагогическия съвет и се приемат в деловодството на Община Хасково и на посочените по-горе ел. пощи в срок до 17.05.2023 г.

Информация за критериите за номиниране и процедурата за определяне на наградите може да намерите ТУК.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
ОУ"Шандор Петьофи“ с концерт в ДНА за 3-ти март
ОУ”Шандор Петьофи“ с концерт в ДНА за 3-ти март

30-метров трибагреник вдигнаха на Камбанарията(ВИДЕО)
30-метров трибагреник вдигнаха на Камбанарията(ВИДЕО)

Затвори