Заловиха нападателите, проболи с нож таксиметров шофьор

0
Divel

Мъж и жена са задържани за нанасяне на телесна повреда в Хасково.

На 18-и в 14,45 часа на спешния телефон е получен сигнал, че на булевард „Сьединение“ мъж е нападнал 66-годишен таксиметров водач. Изпратеният на място автопатрул установил, че пострадалият водач е отказал услугата, поради агресивно държане на мъжа и го е помолил да напусне автомобила. В този момент мъжът е извадил нож и го е нападнал, като му е нанесъл прорезни рани в областта на ръката и крака.

Старско

Незабавно е сформирана група за издирването на нападателя. В хода на издирвателните действия, 49-годишният познайник на полицията от Хасково и съпровождащата го 53-годишна жена от София са задържани след скандал с друг таксиметров шофьор, който сигнализирал в полицията. Двамата са заловени при слизане от поредното такси в района на улица „Кърджалийска“.

Полицаите са намерили и ножа, използван от мъжа, скрит в района на центъра. Работата по случая продължава, извършват се процесуални следствени действия за пълното и цялостно доказване на престъпната им дейност. Образувано е досъдебно производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мъжът от джипа е без опасност за живота
Мъжът от джипа е без опасност за живота

44 000 касови бележки от областта участват за награата на НАП
Над 600 000 запитвания е приела НАП от началото на годината

Затвори