Заловиха Мерцедес натоварен със спортни комплекти менте

0
Divel

280 броя детски спортни комплекти, носещи логото на защитена търговска марка, са иззети от служители на РУ Димитровград.

На 31.07.20 г., около 4.50 ч., в гр. Димитровград, на бул.”Трети март”, е спрян за проверка лек автомобил Мерцедес МЛ 270, управляван от 45-годишен мъж и пътник в автомобила – 42-годишна жена, и двамата от Хасково. При проверката на автомобила се установило, че лицата превозват детски спортни комплекти, носещи логото на защитена търговска марка. Лицата заявили, че стоката е закупена от гр. София, с цел продажба на неделния пазар. По случая е образувано досъдебно производство.

Старско

3 кражби са извършени през изминалото денонощие на територията на гр. Димитровград. Чрез разбиване на врати на 2 броя кафе-автомати, са отнети монетници с обща сума 100 лв. (по 50 лв. във всеки). Третата кражба е извършена чрез разбиване входната врата на жилище, собственост на 51-годишен димитровградчанин. От дома му е отрадната чаша, съдържаща монети на стойност 50 лв. Образувани са досъдебни производства по описа на РУ Димитровград. Работата по случаите продължава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Втори починал с COVID-19 в Хасково
Втори починал с COVID-19 в Хасково

Крадат компоти, телефон и 400 лева
Блъснаха жена на пешеходна пътека в бригадирския град

Затвори