Заловиха крадци на телефони и мотопед

0

30-годишен мъж от Хасково е задържан за срок до 24 часа за извършени две кражби на мобилни телефони на територията на града.

Около 10:30 часа вчера, в района на улица „Ятак” в кв. „Република“, лицето е отнело мобилен телефон марка Самсунг и е увредил чрез счупване задно и предно дясно стъкло на автомобил, собственост на 44-годишен мъж от града.

Старско

Установено е също, че по-рано през същия ден, в игрална зала, намираща се в центъра, лицето е откраднало мобилен телефон марка Хуавей, собственост на 23-годишен хасковлия. Признал за извършените деяния. Отнетите мобилни телефони са предадени с протокол за доброволно предаване. По двата случая са образувани бързо и досъдебно производство.

Още една кражба е разкрита на територията на града. 49-годишен мъж от Хасково е подал сигнал до органите на реда за кражба от незаключена постройка на бензинов детски мотопед, черен на цвят с бели и червени ивици.

Хванат е извършителят на деянието, а именно 25-годишен мъж от града, криминално проявен. Мотопеда е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Митничари спряха марихуана набутана в газова бутилка
Митничари спряха марихуана набутана в газова бутилка

Блъснаха 65-годишен велосипедист в Хасково
Блъснаха 65-годишен велосипедист в Хасково

Затвори