Заловиха кокаин в Мерцедес и димитровградчанка с марихуана

0
Divel

Привечер служители на РУ Хасково са спрели за проверка лек автомобил Мерцедес Ц220, управляван от 21-годишен мъж и пътуващ на предна дясна седалка 22-годишен от града.

В хода на проверката между предна дясна седалка и прага на вратата е открито полиетиленово пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество с тегло 0,49 гр. При проведена беседа с лицата, 22-годишния мъж заявил, че веществото е негово и е „кокаин“ за лична употреба. Образувано е бързо производство. Задържан до 24 часа.

Старско

Вчера служители на РУ Димитровград са извършили проверка в жилището на 44-годишна жена от града. В хода на проверката в две от стаите са открити общо 2 броя саксии, всяка с по едно растение от рода на конопа с височина около 1,2 метра, за които жената заявила, че ги отглежда от месец март 2020 г.

В хола на жилището, в панер е установена и зелена изсушена листна маса, реагираща на канабис при полевия наркотест, с тегло 25 грама. Предадени с протокол за доброволно предаване. Образувано е досъдебно производство и полицейска преписка по описа на РУ Димитровград.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Откраднаха джип и мотопед в Свиленград
Сгащиха маскиран крадец

Първи случай на COVID-19 в Харманли
Един е излекуван, няма нови случаи на COVID-19

Затвори