Закопчаха работник на траурна агенция с кокаин

0
Divel

50-годишен мъж е арестуван за държане и съхранение на 950 грама кокаин, съобщиха от областната дирекция на МВР. Мъжът, който е от Сливен, е работник в димитровградска траурна агенция.

Криминалистите са го арестували на 17-ти вечерта около 21 часа, в близост до сграда на ул. “Хасковска” в Димитровград. Тогава той е изровил от тайник черен плик. Открит е буркан с бяло кристално вещество, реагиращо при полеви наркотест на кокаин. От тайника са изровени и още 3 буркана със същото вещество, чийто общо тегло е 600 грама.

Старско

Закопчаха работник на траурна агенция с кокаин

Последвало е претърсване в сградата на траурната агенция. В склада й на различни места са открити 2 електронни везни, множество празни полиетиленови пликове с клипси и 350 грама кокаин. В калъфа на телефона му е открито и пликче с кокаин с тегло 0,6 грама. Общото количество на иззетата дрога е 950 грама.

Материалите по специализираната операция са изпратени в контрола на Окръжна прокуратура-Хасково. Познайникът на полицията е привлечен като обвиняем и е задържан до 72 часа по образуваното досъдебно производство.

Закопчаха работник на траурна агенция с кокаин

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Тир аварира, опашките продължават
Повдигнаха обвинение на полския тираджия, шофирал с 2,67 промила

Двама с дрога заловиха в Харманли
Велосипедист се заби в Шкода

Затвори