Задигнаха тонколони в Любимец, мъж от бригадирския град кара дрогиран

0

В участъка на Любимец е получен сигнал от 40-годишен мъж от село Малко градище, за това, че от къщата му е извършена кражба на музикална уредба – усилвател и тонколона. Жилището е било оставено с отворени прозорци. По случая е образувано досъдебно производство.

Снощи около 20.00 ч., в Димитровград, униформени спрели за проверка лек автомобил БМВ, управляван от 25-годишен мъж от бригадирския град. В хода на проверката е установено, че водачът управлява МПС след употреба на канабис, установено с техническо средство наркотест. Отказал кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 часа.

Старско

В 01.00 ч. тази сутрин служители на РУ Димитровград спрели за проверка лек автомобил Сузуки Вагон без регистрационни табели, управляван от 71-годишен мъж от хасковското село Корен. В хода на проверката е установено, че МПС-то е с прекратена регистрация. По случая е образувано бързо производство.

Подобно нарушение е установено и при друга проверка в село Долно Ботево. Вчера към 16.45 ч., служители на Участък Стамболово при РУ Хасково спрели за проверка лек автомобил ВАЗ без регистрационни табели, управляван от 50-годишен мъж от селото. В хода на проверката е установено, че колата не е регистрирана по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Минко Ангелов: Благодаря на президента Румен Радев за оценката(ВИДЕО)
Минко Ангелов: Благодаря на президента Румен Радев за оценката(ВИДЕО)

Стамен Белчев извежда Арда за първа тренировка
Петко Ганев пред раздяла с Арда

Затвори