Забравени очила поставят началото между Гришо и Лолита

0
Divel

Гришо и Лолита от известно време не крият връзката си и демонстрират любовните си чувства. Двамата са една от най-харесваните двойки в социалните мрежи, а популярността им расте с всеки изминал ден.

Много хора си задават въпроса как са се свалили и кой е предприел първата стъпка.

Старско

Източници на БЛИЦ разкриха, че рускинята отдавна харесвала Гришо, но не смеела да направи така важната крачка, притеснявайки се от реакцията му.

Двамата се засекли за първи път в кафене в Монте Карло, където стоели на различни маси. Гришо пиел кафе с приятел, а Лолита с някаква своя дружка.

Когато рускинята си тръгнала, Григор забелязал, че е забравила на масата слънчевите си очила. Станал, взел ги, а само след няколко минути Лолита се върнала, за да си потърси изгубената вещ. Най-добрият български тенисист размахал очилата, показвайки на блондинка, че са в него. И така бил даден старт на запознанството им. Впоследствие те започнали да се виждат и чуват по телефона, а накрая приятелството им прераснало в любов.

„От едни забравени очила се стигна до страст между двамата. Лолита първа харесала Гришо поради простата причина, че той е много популярен. Тя също, разбира се, но при Григор мащабността на славата му е в пъти по-голяма. Знаете, че двамата живеят в Монте Карло, а градът не е огромен, така че е нормално един ден да се засекат някъде. Както е станало във въпросното кафене“, коментират близки до хасковлията.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Емигрантските пари започнаха да надхвърлят чуждите инвестиции в България
Еврото и паундът отстъпват пред долара

49-годишен се опита да мами катаджии
49-годишен се опита да мами катаджии

Затвори