Забавни и образователни уроци по програмиране – гответе вашите деца за бъдещето!

0

Дали вашето дете обича технологията? Искате да му предоставите възможност да научи програмиране? Нека го направим забавно и образователно за тях!

В днешния свят, където технологията играе роля във всеки аспект на нашия живот, уменията в програмиране стават все по-важни за бъдещето на нашите деца. И тук идва Зара Компютърс, за да предложи уроци, които не само ще засилят техническите им умения, но и ще ги забавляват.

Уроците предлагат:

– Основи на програмирането – Дори ако детето ви няма опит в програмирането, уроците започват от нулата и предоставят стабилни основи.

– Развиване на креативни умения – Програмирането е изкуство, което стимулира креативността. Децата ще имат възможност да създават собствени проекти и да изразяват своите идеи.

– Изграждане на логическо мислене – Програмирането налага логично мислене и решаване на проблеми, което ще бъде полезно във всички аспекти на живота на децата ви.

– Забавна и образователна среда – Уроците са проектирани така, че да бъдат забавни и интерактивни, за да поддържат интереса на децата.

– За кои възрастови групи са предназначени уроците?

Предназначени са за деца на всякаква възраст, без значение от тяхния опит в програмирането. От Зара Компютърс вярват, че всеки заслужава възможността да научи как да се справя с технологичния свят.

Началото на уроците е от 01.11.23 г. ще се провеждат онлайн от 18:00-19:00 часа.

Ученето трябва да се адаптира към заетия семеен график, затова уроците са достъпни онлайн, за да улеснят учениците и техните родители.

Научете децата си как да се справят с технологичния свят и ги подгответе за успешното им бъдеще.

Не пропускайте тази страхотна възможност да инвестирате в бъдещето на вашите деца. Свържете се СЕГА, за да осигурите място за вашето дете на телефон [087 696 6694].

Не изпускайте тази страхотна възможност да научите вашите деца на най-новите технологични умения. Помогнете им да изградят своето светло бъдеще!

Възползвайте се от възможността да развие уменията и потенциала на вашето дете с уроците по програмиране, предоставяни от Зара Компютърс. Уроците ще бъдат забавни, образователни и ще отворят нови врати към технологичния свят. Не изпускайте тази шанс – запишете се днес и подгответе децата си за светът на утрешния ден.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Саяна би на старта Атлетик
Хасковлии взеха три точки от новака Секирово

Камбанарията в Хасково засия в зелено в подкрепа на хората с митохондриални заболявания 
Камбанарията в Хасково засия в зелено в подкрепа на хората с митохондриални заболявания 

Затвори