Wizz Air и Ryanair спряха всички полети от и до Италия

0
Divel

Двете най-големи нискотарифни авиокомпании прекратиха всичките си полети от и до Италия, съобщават от авиокомпаниите.

Wizz Air спира полетите си поради блокирането на страната със заповед на италианския премиер в опит за овладяване на огнището на коронавирус в страната. Същите са и причините Ryanair да прекрати международните полети от и до Италия, както и вътрешните.

Старско

Полетите от всички дестинации в мрежата на Wizz Air до италиански градове (Алгеро, Бари, Болоня, Катания, Милано Бергамо, Милано Малпенса, Неапол, Пиза, Рим Чампино, Рим Фиумичино, Торино, Венеция Тревизо, Верона) са прекратени до 3 април 2020 г. Полетите на Wizz от Виена, София и Варна, Будапеща и Дебрецен, Рига, Вилнюс, Катовице, Краков и Варшава, Букурещ, Клуж-Напока, Яш, Сибиу и Тимишоара, и Лондон Лутън до Тел Авив и Ейлат ще бъдат прекратени от 12 до 23 март 2020 г. включително.

От 12 март Wizz Air преустановява и всички полети до Тел Авив и Ейлат, поради въвеждането на 14-дневна карантина за всички пристигащи пътници, обявена от израелските власти като мярка срещу разпространението на вируса.

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Фондация "Въздигане" учи третокласници как да прилагат завета на Кат Кубрат
Фондация “Въздигане” учи третокласници как да прилагат завета на Кан Кубрат

Боил Банов
Боил Банов се разбра с асоциацията на киносалоните

Затвори