Wizz Air отпразнува 15-годишнина

0

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air отпразнува своята 15-та годишнина с вълнуваща 2-дневна оферта.
Всички клиенти на авиокомпанията имаха възможност да се включат в честването на рождения ден, като направят резервация на 19 или 20 май до една от 146-те красиви дестинации в нискотарифната мрежа на Wizz Air. Като бонус, клиентите получаваха обратно 15% от общата цена на резервацията, като кредит.

Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага голямо разнообразие от дестинации – от морски перли като Ница, Малага и Лисабон до екзотични туристически дестинации като Дубай, Тел Авив и др.

Wizz Air е водещият авиопревозвач в България от години, като през последната година компанията постигна нови забележителни рекорди в историята си и продължава своя растеж, както на местно, така и глобално ниво. През 2018 г. над 32 милиона пътници са избрали Wizz Air за своите пътувания със самолет. 3 милиона от тях са пътували по българските нискотарифни маршрути на компанията, което е ръст с 20% на годишна база.

Към днешна дата в България Wizz Air има 8 базирани самолета, екипаж от над 310 души, 2 оперативни бази, една в София и една във Варна. Авиокомпанията предлага и нискотарифни полети от Бургас през лятото. Важен момент тази година у нас ще бъде пристигането на още 1 нов самолет Airbus, който ще се присъедини към базата на WIZZ във Варна и стартирането на 6 нови маршрута от морската ни столица. Българските операции на авиокомпанията не само предоставят достъпни възможности за пътуване, но и стимулират местния пазар на труда в секторите на въздухоплаването и туризма, като подкрепят индиректно повече от 2250 работни места тази година в свързани индустрии в цялата страна. Българската мрежа на WIZZ се състои от 48 маршрута до 18 страни.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
48 зрелостници проспаха матурата
48 зрелостници проспаха матурата

Баце и Марийка при Хекимянчо

Затвори