Wizz Air въвежда нови такси за своята aкадемия за пилоти

0

Wizz Air въвежда нова, по-изгодна схема за плащане на обучението в своята академия Wizz Air Pilot Academy, информират от компанията.

От този месец всеки, който желае да премине през интегрираното обучение ATPL (A) за пилот на Wizz Air, ще има възможност да се възползва от новата схема за разсрочено плащане на таксата.

Академията за пилоти Wizz Air Pilot Academy стартира през 2017 г., за да предложи на младите хора с малък или никакъв летателен опит, уникалния шанс да получат лиценз за търговски пилоти и перспективата да работят в Wizz Air. От юни 2018 г. академията е отворена и за кандидати от България. Към момента първите кадети по програмата на Wizz Air Pilot Academy вече са на финалната права на обучението си и се подготвят за последния курс за типа самолет, който ще управляват.

За да даде възможност на повече кандидати да сбъднат мечтата си да станат пилоти, Wizz Air предлага нова схема за плащане на бъдещите кадети, при която при общ размер на таксата от 61 460 евро за интегрирано обучение Wizz Air ATO ATPL (A), кадетите ще трябва да платят авансово само първоначална такса от 13 950 евро, докато останалата част от таксата се заплаща на вноски по време на първите години, след като започнат да работят като пилоти в Wizz Air. Освен новата схема за плащане, авиокомпанията планира да отвори своята академия за пилоти и за много други държави.

Към момента интегрираната тренировъчна програма на WIZZ се състои от 750 часа наземни курсове, 60 часа – в симулатор и 145 часа полети, в продължение на 17 до 21 месеца в едно от училищата за пилоти, партниращи на компанията. По време на това начално обучение кадетите получават и развиват необходимите знания и умения, за да стартират кариерата си на пилот в Wizz Air и да подкрепят значителното разширяване на авиокомпанията.

Кадетите, които успешно завършат програмата на Wizz Air Pilot Academy, могат да участват в Програмата за преход между авиокомпании, Курс за квалификация за конкретен тип самолет, Линейно обучение и други вътрешни тренинги в WIZZ, след което ще са готови да започнат да летят като първи офицери в мрежата на WIZZ и да се развиват кариерно.

Повече информация за програмата можете да намерите на pilot-academy.wizzair.com.

WIZZ предлага и възможност на кандидатите да се срещнат лично с екипа на Wizz Air Pilot Academy на един от дните на отворените врати по програмата.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Паднали дървета вдигнаха пожарната на крак
Паднали дървета вдигнаха пожарната на крак

Фейсбук
Фейсбук се срина

Затвори