Влак прегази мъж в Димитровград

0
Divel

30-годишен мъж, пресичащ жп линията преди гарата в Димитровград, е бил ударен от влак.

На 24-и септември, в 18,35 часа, на спешния телефон в управлението на полицията в града, е получено съобщение за инцидента. На място веднага са изпратени полицейски служители и медици от ЦСМП, които  констатирали смъртта.

Старско

Оперативната група е установила, че починалият е ударен от влак, движещ се по линията Пловдив – Димитровград на 231 км. 59-годишният машинист е подал звукова сигнализация, но мотрисата е закачила и изпратила в канавката пресичащия мъж.

В следствие на удара на пострадалия са причинени несъвместими с живота травми, от които е настъпила смъртта му. По време на огледа не е била установена самоличността му. Трупът е транспортиран за аутопсия, където по-късно е бил разпознат от брат си, информират от полицията.

За настъпилото пътно-транспортно произшествие е образувано досъдебно производство, което е под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково. В хода на разследването до настоящия момент е извършен оглед на местопроизшествието, предстоят разпити на свидетели и назначаването на експертизи. Разследването по случая продължава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Джип подпря кола, друг джитка напушен
Трима младежи в ареста за отглеждане на наркотик

32-годишен пусна 60 лева на полицаи
32-годишен пусна 60 лева на полицаи

Затвори