Владимир Маринов: Гьонсуратлъкът в политиката трябва да спре(ВИДЕО)

0

“Слава богу, вече имаме редовно правителство”, започна срещата си с журналисти Владимир Маринов, депутат от коалиция БСП за България. В поканата за пресконференция от негова страна, бе обявено и присъствието на местни общински съветници, начело с председателя Виктор Годжов. Но се оказа, че местните избраници липсват.

Старско

Стана ясно, че единственият депутат на червените от Хасковски регион желае да работи активно с другите от управляващата четворна коалиция на местно ниво. Това са Лозко Лозев и Младен Запрянов от “Продължаваме Промяната”, д-р Силви Петров от ИТН, Демократична България нямат народен представител, но имат областен управител в лицето на Катя Панева. “Имам удоволствието да я познавам от 46-ия парламент, и тя е човек с качества”, коментира Маринов.

“От тук отивам в Димитровград, за да разговаряме за проблема с Водното дружество там. Надявам се този чисто юридически казус да намери решение, което да не бъде в ущърб на жителите на Димитровград или на Хасково. Най-накрая ВиК Димитровград трябва да стане държавна собственост, което бе изговорено на срещата в петък между кмета Иво Димов и зам.министъра от МРРБ Деляна Иванова”, смята Владимир Маринов ТУК.

Той обяви още, че от следващия понеделник започва своите приемни в областта с граждани. “Искам да работя с местните съветници. Продължаваме Промяната и ИТН нямат представител на местно ниво, но ние имаме и трябва да бъдем мотора на действие, за да търсим най-добрите решения”, коментира народният представител.

“В КЕВР със сигурност има пропуски, но да вземем увеличението на газа с 30 процента. Димитровградчанинът Николай Павлов, шеф на “Булгаргаз”, има вина за високата цена”, заяви Маринов. Преди дни щях да се разплача като слушах вашия съгражданин Делян Добрев, който взе думата от парламентарната трибуна и каза, че управлението на “Булгартрансгаз” и отговорността за Интерконектора България – Гърция, е некомпетентно и неграмотно.

Аз го питам и не получавам отговор – госпожа Теодора Георгиева, отговаряща за изпълнението на  Интерконектора е назначена 2012 година от кой министър – от същия този Делян Добрев. Нагло е предишните управляващи като Теменужка Пекова сега да питат какво става с този Интерконектор и защо се бави. Този гьонсуратлък, извинявам се за израза, в политиката трябва да спре”, завърши депутатът, родом от Пловдив.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Откраднаха Ауди с оставени ключове на таблото
Откраднаха Ауди с оставени ключове на таблото

21-годишен бяга от патрул с бежанци по Марица
21-годишен бяга от патрул с бежанци по Марица

Затвори