Вкараха в ареста трима, сред тях 16-годишен държач на дрога

0

Снощи служители на РУ Хасково извършили проверка на 16-годишно момче от града, при която е установено, че в джобовете на панталоните си държи 3 броя станиолови сгъвки, съдържащи бяло кристалообразно вещество, с нетно тегло 3 гр. и 1 бр. станиолова сгъвка съдържаща суха зелено-кафява листна маса, с нетно тегло 1 гр., за които заявил, че са „Пико“ и „Чай“ за лична употреба. Наркотичните вещества са предадени с протокол за доброволно предаване. Задържан за срок до 24 часа в РУ Хасково. По случая е образувана полицейска преписка.

Около 22.00 часа, полицаи извършили проверка на 18-годишен, криминално проявен от града, в хода на която е установено, че същият държи в якето си 1 бр. станиолова сгъвка, съдържаща бяло кристалообразно вещество, с нетно тегло 1 гр., за което заявил, че е „Пико“ за лична употреба. Наркотичното вещество е предадено с протокол за доброволно предаване. Задържан за срок до 24 часа в РУ Хасково. По случая е образувана полицейска преписка.

Старско

Час по рано на ул. „П. Волов“ е спрян за проверка лек автомобил марка Мерцедес Ц220, управляван от 29-годишен мъж от града. При извършена проверка с техническо средство наркотест е установено, че управлява МПС след употреба на канабис. Отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Заловиха крадци на телефони и мотопед
Заловиха крадци на телефони и мотопед

Митничари спряха марихуана набутана в газова бутилка
Митничари спряха марихуана набутана в газова бутилка

Затвори