Вярваме на скандални записи с Бойко, ако са само на латински

0

Значи пак ефирът се пълни с твърдения за скандален запис на премиера Слънце, на когото едно канграчулейшън за управлението му не се сеща да каже този народ. Казват му го от ЕС.

Пак простотии се пускат, докато министър-председателят инспектира виадукти и отсечки, които ни е построил с парите от данъците ни. Благодарим!

А пускащите фалшиви записи и новини с него не разбраха едно. Неговата клавиатура е от стар телефон и пише съобщения само на латиница.

Логично е тогава и записите в интернет да са на латиница, привилегия само на учени мъже, папи и патриарси.

Значи, ако искаше той да обижда, нямаше да вика: „Проста кърджалийска п…“, а да каже комплиментно: „Simplex est Hymen Perpirikon“. Трябва да е ясно, че премиерът се е научил дори на латински да ходи по малка нужда до тоалетната, след като пак в сифона изтече такъв запис преди години.

Божков пък тръгна да сондира за свой политически проект в България, ама не ще да се върне. Кой се опитва да ни отклони вниманието и защо, още не е ясно, дано да го разберем преди да е станало късно.

А и дори Мъри да не ще в „Левски“, а Стамен да се върне в ЦСКА, „Хасково“ няма да спечели Шампионската лига по футбол – с или без протест на Ямача.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейлxnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Качеството на водите, в които европейците се къпят, остава високо
Качеството на водите, в които европейците се къпят, остава високо

54 нови заразени с COVID-19, без смъртни случаи за денонощието
Нови два случая на COVID-19 в Хасковско

Затвори