Ветераните на Хасково и Левски не се победиха в юбилеен мач(ВИДЕО)

0

Ветераните на Хасково и Левски София завършиха наравно 2:2 в приятелска среща на “Ямача”.

Двубоят беше по случай 60-годишния юбилей на Живко Димитров – дългогодишен помощник треньор и почетен член на ПФК “Левски София” – Ветерани – виж ТУК

В началото на срещата той получи подаръци от ФК “Саяна Хасково”, почетен плакет от ПФК “Левски София” и от генералния спонсор на клуба, като също така бе повишен в длъжност старши треньор на отбора на ветераните на “сините”.

Срещата започна с гол за Хасково, дело на Емо Ангелов – Бабандига. В последствие гостите от София направиха пълен обрат след попадения на Милан Коприваров и Илиян Симеонов. Буквално секунди преди последния съдийски сигнал ветераните на Хасково изравниха и срещата приключи без победител – 2:2.

“Много се вълнувах през цялото време. Благодаря на всички, които уважиха моя празник и съм щастлив, че от днес съм старши треньор на отбора на ветераните на Левски и почетен член на клуба.” – коментира пред Xnews.bg организаторът на срещата – Живко Димитров. Той си пожела здраве и да събере отново футболните легенди на Хасково и Левски на следващия негов юбилей.

 

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ново огнище на птичи грип в Хасковско
Огнище на птичи грип в стопанство с 390 000 птици в село Войводово

Изложба рисунки открива Йордан Йорданов в Димитровград
Изложба рисунки открива Йордан Йорданов в Димитровград

Затвори