Веско Илчев – създателят на дамския хляб

0
Divel

Дамски бутиков хляб “La Vizzara” е най-новият продукт в хасковските магазини и вече се радва на небивал интерес.

Това, което го отличава от останалите е, че е здравословен и от него не се пълнее. В това е категоричен производителят Веселин Илчев, управител на „Визара България“ ЕООД. Той твърди, че за пръв път на пазара се предлага подобен хляб – с изключително ниско съдържание на глутен и без никакви мазнини. В него няма капка химия и мастни киселини, гарантират от фирмата.

Старско

Той се прави от брашно с ниско съдържание на глутен, вода, сол, мая, закваска, краве масло и билки. Спазваме стриктно рецептата и технологията, защото иначе подлежим на наказателна отговорност“, казва Илчев. Той обяснява, че глутенът съдържа 17 аминокиселини, които вредят на здравето, и най-вече на костите и щитовидна жлеза. Водят и до наднормено тегло.

„Исках да направя хляб без никакви химически съставки и стабилизатори и мисля, че се получи. Кръстихме го дамски бутиков хляб. Пазарът е пълен с хляб, в който се влагат какви ли не добавки. Реших да направя нещо здравословно“, добави производителят на иновативния хляб. Той е идеален при диети, защото е и много енергиен. Така жените могат да отслабват, без да гладуват и без да се притесняват за линията си. И не само те – хлябът е подходящ и за мъже, и за деца, както и да всички, които държат на качеството и искат да изглеждат добре.

Бутиковият хляб е сертифициран в една от най-престижните лаборатории у нас. Съставките, от които се прави, са с високо качество, затова и цената му е 2 лева. Използва се истинско краве масло от 17 лв килограма, уточнява производителят. От няколко седмици здравословният продукт се продава в Хасково и Пловдив, а отзивите от доволни клиенти не спират.

„Не гоня масов пазар. Видях, че българинът вече изгражда култура на хранене и реших да задоволя тези потребности“, каза още Илчев. Той издаде в аванс, че ще пусне на пазара и мъжки хляб. Той ще съдържа млечен протеин и до месец се очаква да се появи в търговската мрежа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Един автобус от Хасковско на протеста
Един автобус от Хасковско на протеста

Наградиха димитровградчанин на "Пожарникар на годината"
Наградиха димитровградчанин на “Пожарникар на годината”

Затвори