„Възраждане“ в област Хасково вече с номинации за евродепутати

0

Номинации за евродепутати, които ще бъдат предложени от региона и изпратени към националното ръководство на политическата организация проведоха структурите на „Възраждане“ в област Хасково, съобщават от офиса на партията.

„Водихме сме от принципа България да има свои представители в Европейския парламент, които да не бъдат анонимници, а активно да участват в дебатите за бъдещето на Европа, твърдо отстоявайки българския национален интерес. Нашите кандидати трябва да могат умело да очертават основните автентични европейски ценности – християнството, като стожер на морала, националната идентичност, като повод за гордост и традиционното семейство – основна единица на обществото“, коментира народният представител от избирателния район и координатор на областите Хасково и Кърджали Георги Георгиев.

Народните избраници, които ще влязат в новия Европарламент от „Възраждане“ трябва да отговарят на три основни критерия: да бъдат български родолюбци, т.е. хора, които да поставят българския национален интерес над всичко и да защитават интересите на българските граждани и на хората, които са ги пратили в Европейския парламент. Също така да защитават правото на глас на българите в Европейския парламент. Третото условие e да бъдат активни хора, които да могат да защитават позиции, допълва Георгиев.

„Не ни трябват безхаберни евродепутати, интересуващи се само от комисионите на лобистите. Все пак, там се взимат решения, които касаят бъдещето на Европа, като цяло. Досега се нагледахме на послушковци, отишли там да натискат копчето в полза на либералните и евроатлантически ценности, които никой от нас не разбира и не знае какво представляват. Евродепутатите от „Възраждане“ ще разчупят образа на брюкселските бюрократи и ще водят активна политика единствено и само отстоявайки интереса на българските граждани. Ние трябва да изградим един силен ЕС, който е съюз на нациите, какъвто е бил замисълът на създаването на ЕС, а не това което се е превърнала в нова имперска структура на либерализма с център Брюксел!”, каза още Георги Георгиев.

На 2 април хасковската структура на „Възраждане“ ще обяви номинациите за евродепутати от област Хасково. В пресконференцията ще участват Георги Георгиев – народен представител, Ясен Колев – общински съветник и председател на структурата в Хасково, Атанас Кръстев – общински съветник и зам.председател на структурата в Хасково и Красимира Христова – секретар на „Възраждане“ в Хасково.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нов ловно-рибарски магазин Корморан отвори врати в Хасково (ВИДЕО)
Нов ловно-рибарски магазин Корморан отвори врати в Хасково (ВИДЕО)

Летище София избра проектант за реконструкцията на Терминал 2 с инвестиция за 40 млн. лв.
България от утре част от Шенген по въздух и вода

Затвори