“Възраждане”: Целта ни е да влезем в парламента (ВИДЕО)

0
Divel

Николай Георгиев, който е областен координатор на ПП “Възраждане” за Хасковска област, е водач на листата на партията. Това обявиха партийците на пресконференция в БТА.

Николай Георгиев също е водач на листата на партията и в Пазарджик, защото е родом от там. Той е на 45 години, със средно образование и в момента е безработен.

Старско

“Излизаме на тези избори с ясната цел, че е време да бъдат направени промени. 30 години се нагледахме на управници, гледащи личните си интереси и предаващи националните интереси”, заявиха от “Възраждане”.

Листата на партията се състои от 16 кандидати за народни представители. Втори е Георги Георгиев, който пък е председател на общинската структура в областния град, трети е Даниел Леков, следван от Венета Стоянова, Росица Христозова, Пепа Василева, Иво Чорбов, Стефан Захариев, Даниел Иванов, Марин Филипов, Лидия Тодорова, Иво Иванов, Златко Кралев, Тодор Тодоров, Венко Колев и Николай Куменов.

От партията поясниха, че членовете в листата са единствено жители на област Хасково. “Залагаме изцяло на местни хора”, каза Николай Георгиев. Той подчерта, че основната цел е влизане в парламента, а следващата е управление на държавата.

“Влезнем ли в Народното събрание ще имаме методи за натиск върху управляващите, защото единственият начин за влияние е чрез натиск като опозиция. Категорично няма да се коалираме с никого”, заяви Георги Георгиев.

Кандидатите за народни представители заявиха намеренията си, ако бъдат избрани, да работят за проблемите на Хасковска област, за възраждането на малкия местен бизнес и други сектори.

Па-късно партията се регистрира за участие в изборите в РИК-Хасково от 29-ти многомандатен избирателен район.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Рибен ресторант "ВалМар" - обновен и с нова визия
При 50% заетост отварят заведенията от 1 март

Радостина Циркова водач на листата на Цветанов
Радостина Циркова водач на листата на Цветанов

Затвори